Miniszimpózium 2003
BME english
  BME Méréstechnika és Információs Rendszerek tanszék

Gyakran ismételt kérdések

- Mikor és hol lesz a konferencia? Mi lesz a pontos program?
- A konferencia 2004. február 3-4-én lesz (kedd-szerda) az Informatikai Klubban (IB 017.). A szekcióbeosztást és a részletes programot januárban tesszük közzé a konferencia honlapján.
http://www.mit.bme.hu/events/minisy2004/

- Kik vesznek részt a konferencián?
- A konferencián való részvétel minden tanszéki doktorandusz számára kötelező. Hallgatóként bárkit szívesen látunk.

- Milyen anyagokkal kell készülni a konferenciára a résztvevőknek?
- A résztvevőknek egy kétoldalas kivontatot kell beküldeniük. Az elfogadott cikkekkel rendelkező doktoranduszok a konferencia két napján előadást tartanak, amelyek időtartama egyenként 20 perc. Az előadás anyagát nem kell előre beküldeni.

- A konferencia időpontjában külföldön leszek, ezért nem tudok előadással részt venni a konferencián. Ebben az esetben kell cikket beadnom?
- Igen, cikkeket ebben az esetben is be kell adni, amelyek a többiekével egyező módon kerülnek elbírálásra.

- Már jelentkeztem a konferenciára, de szeretném megváltoztatni a cikk címét. Lehetséges?
- Igen. Bármilyen adat megváltozásakor írjatok Tóth Gergelynek; illetve ellenőrizzétek a konferencia honlapján, hogy a változtatás átvezetésre került-e.

- Milyen formai követelmények vannak a rövid cikkel kapcsolatban?
- A rövid cikk terjedelme két oldal, nyelve angol. LaTeX vagy Rich Text Format (.rtf) formátumban készítsétek el, ennek során az általunk megadott stílusfájlok használata KÖTELEZŐ! (FIGYELEM, a stílusfájlok változtak a tavalyihoz képest!) Beadandó a cikk az eredeti formátumban (LaTeX vagy rtf) VALAMINT Post Script formátumba konvertálva.

- Hány perces egy előadás és milyen eszközöket lehet használni?
- Az egyes előadások időtartama 20 perc. A technikai eszközöket biztosítjuk (számítógép, Power Point illetve GhostView, kivetítő). Különleges igények esetén azokat előre kell majd jelezni, igyekszünk majd lehetőség szerint megoldani. A konferenciát megelőzően lehetőség lesz a technikai eszközök kipróbálására.